Το ετήσιο Φεστιβάλ του Δήμου Ηλιούπολης, που φιλοξενείται στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του Άλσους Δ. Κιντής, θα παρουσιάσει και φέτος επιλεγμένες παραστάσεις της ελληνικής θεατρικής σκηνής. Παραστάσεις από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, με έργα που μας φέρνουν αντιμέτωπους με τα παντοτινά ερωτήματα του ανθρώπινου υποκειμένου, αλλά και έργα που σχολιάζουν, με τον μοναδικό τρόπο της θεατρικής τέχνης, τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Τα έργα που έχουν επιλεγεί έχουν σαν σκοπό να ψυχαγωγήσουν και να προβληματίσουν, απευθυνόμενα σε όλα τα γούστα και σε όλες τις ηλικίες.

Από τις κωμωδίες του Αριστοφάνη, που παραμένουν διαχρονικά επίκαιρες με τον καυστικό τους λόγο και νόημα, τις αρχαίες τραγωδίες, που αγγίζουν τα πιο βαθιά υπαρξιακά αιτήματα, και τον κλασικό λόγο του Σαίξπηρ, που πάντα έχουμε ανάγκη, μέχρι τη σύγχρονη επιθεώρηση, την παιδική μυθοπλασία, το καταξιωμένο ρεπερτόριο ή τον ανατρεπτικό λόγο της μοντέρνας σκηνής, οι παραστάσεις θέλουν να μας προσκαλέσουν σε έναν ζωντανό διάλογο με το χρόνο, την κοινωνική αναζήτηση και τις βαθύτερες ανάγκες του εγώ.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Πηγή : vimaonline.gr