Προβοκατόρικο, απαράδεκτο και κατακριτέο χαρακτήρισε το δημοσίευμα των Financial Times Deutschland μέσω του ΣΚΑΪ η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου.

Η τέως υπουργός Παιδείας έκανε επίσης λόγο για πολιτική απρέπεια και υπενθύμισε πως με τον ίδιο τρόπο είχε λειτουργήσει και ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγ Σόιμπλε, όταν επέμενε προβοκατόρικα -όπως δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου- το Φεβρουάριο πως η χώρα έπρεπε να πάει σε εκλογές.

«Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ. Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα.

Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά…Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας.

Πηγή: skai.gr