Την ανάγκη οι πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, επισήμανε στον ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής της Δράσης Στέφανος Μάνος.

Είπε πως πρέπει να συρρικνωθεί άμεσα ο δημόσιος τομέας και να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις ώστε η Ελλάδα να γίνει χώρα πρώτης κατηγορίας και όχι τρίτης, που είναι σήμερα.

“Ο χτυπημένος από την ανεργία ιδιωτικός τομέας, συνεχίζει να πληρώνει τον αλώβητο δημόσιο τομέα. Όλοι οι άνεργοι προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα. Ο δημόσιος τομέας δεν μοιράζεται το πρόβλημα” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής της Δράσης επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ και τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ: “Οι κ. Σαμαράς και Τσίπρας, λένε τα ίδια πράγματα με άλλο ύφος. Αρνούνται κάθε αλλαγή, όπως έκαναν και με το νόμο Διαμαντοπούλου / ΑΕΙ” δήλωσε. “Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το πανεπιστημιακό και το συνδικαλιστικό κατεστημένο. Ως εκ τούτου, θα έκανε μία πολύ οπισθοδρομική κυβέρνηση” πρόσθεσε.

Ο κ. Μάνος τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα αυξήσει τους φόρους κατά 4%, και αυτό επί της ουσίας θα διπλασιάσει τον φόρο εισοδήματος.

Πηγή: skai.gr