Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διακινδυνεύσει να ακυρώσει το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους, όπως υποσχέθηκε, όχι γιατί αυτό θα βλάψει την Ελλάδα, αλλά γιατί θα θέσει σε κίνδυνο τα απίστευτα προνόμια των προστατευόμενων του, προέβλεψε ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος μιλώντας σε συγκέντρωση στην πλατεία Κεραμεικού.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι έχει αυτοαναγορευτεί σε «προστάτη του συνδικαλιστικού κατεστημένου του δημόσιου τομέα και των πανεπιστημίων. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει, από το ΠΑΣΟΚ κυρίως, την πατρωνία του συνδικαλιστικού κατεστημένου».

Κατηγόρησε τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ ότι «υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια» ενώ κάλεσε τους πολίτες να «μαυρίσουν το ψέμα».

«Η ευθύνη που φέρουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την κατάντια της Ελλάδας είναι ανυπολόγιστη. Και όμως, και τα δύο κόμματα δεν έμαθαν και δεν κατάλαβαν. Συνεχίζουν τα ίδια και πάλι τα ίδια. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να θεριεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για όσα παραπλανητικά και ψεύτικα υπόσχεται, τη στιγμή που τα ίδια παραπλανητικά και ψεύτικα υπόσχονται και αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκτίμησε ότι στις 18 Ιουνίου δεν θα υπάρχει μνημόνιο και θα χρειαστεί να διαμορφωθεί ένα νέο το οποίο θα λάβει αναγκαστικά υπόψη του τη νέα και χειρότερη πραγματικότητα.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Πηγή: zougla.gr