Μετά τη νίκη της επί της Ολλανδίας, η Δανία αντιμετωπίζει σήμερα την Πορτογαλία και στοχεύει να ολοκληρώσει την έκπληξη και να καταφέρει να γίνει η μία ομάδα του Β’ ομίλου που θα περάσει στους «8», αφήνοντας εκτός συνέχεια τα δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Μόρτεν Όλσεν προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους και σε εγρήγορση, ενώ αποποιείται τον τίτλο του φαβορί.

«Δεν μπορούμε να είμαστε εμείς το φαβορί απέναντι σε παίκτες όπως της Πορτογαλίας. Στο παιχνίδι που χάσαμε στο Οπόρτο (σ.σ. ήταν μαζί στον όμιλο των προκριματικών του Euro) είχαμε πολλούς τραυματίες. Ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Οι Πορτογάλοι είναι μαζί περισσότερο από μας. Κάναμε ένα νέο ξεκίνημα πριν ένα χρόνο και έχουμε λαμπρό μέλλον. Αλλά τώρα έχουμε το παρόν και τον αγώνα με την Πορτογαλία», είπε ο Όλσεν και συνέχισε:

«Ξέρουμε ότι έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα και θα είμαστε πιο προσεχτικοί απέναντι τους απ’ ότι ήμασταν στον αγώνα με την Ολλανδία. Πρέπει να διορθώσουμε μερικά πράγματα. Δεν μπορώ να πω ποια αλλά πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Πηγή: zougla.gr