Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, στάθηκε ιδιαίτερα στον Ισπανό διαιτητή και τις αποφάσεις του.

«Στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής έπαιξε πάρα πολύ έδρα. Κατέστρεψε το ματς. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Οι κάρτες που πήρα δεν ήταν καν φάουλ. Δεν ξέρω τι είδε και τις έδωσε. Ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής και είναι κρίμα. Τέτοιες διοργανώσεις δεν δικαιούνται να έχουν διαιτητές στα παιχνίδια τους, όπως αυτός του πρώτου ημιχρόνου σήμερα», είπε αρχικά

Στη συνέχεια τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Στο πρώτο τέταρτο δεν μπήκαμε καλά, οι Πολωνοί είχαν και την έδρα και μας πίεσαν. Για 20 λεπτά δεν βγάλαμε κάτι καλό στο γήπεδο. Μετά ανεβήκαμε, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς, χάσαμε και το πέναλτι. Το τελικό 1-1, όμως, νομίζω ότι είναι καλό».

Για την προσπάθεια της Εθνικής στο δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Στο β’ μέρος ανεβήκαμε, οι αλλαγές του προπονητή βγήκαν, ενώ κι εμείς δώσαμε το 200%. Στο τέλος μπορείς να μείνεις και ικανοποιημένος και δυσαρεστημένος και αυτή είναι η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου. Όπως και να ‘χει, είναι δύσκολο όταν παίζεις με τους διοργανωτές στο πρώτο ματς και τώρα έχουμε τα άλλα δυο για να περάσουμε”.

Πηγή: novasports.gr