Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα πως αισθάνεται περήφανος για τους παίκτες του, ενώ έκανε κριτική στον διαιτητή.

“Παίξαμε πολύ κακά στα πρώτα 25 λεπτά αλλά βελτιωθήκαμε. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι μπορούσαμε να επανέλθουμε και εκείνοι έκαναν ότι τους ζήτησα. Ήταν οργανωμένοι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Είχαμε μια χρυσή ευκαιρία να πετύχουμε δεύτερο γκολ και αν το είχαμε κάνει αυτό, το ματς θα είχε τελειώσει. Δεν έγινε αυτό, όμως είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Δεν είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη αλλά δεν την πήραμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο, αν και ήμασταν διαβασμένοι. Δεν λειτούργησαν όμως αυτά που είχαμε πει. Όταν παίξαμε με δέκα κρατήσαμε μακριά την πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε το ματς, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα οι δύο ομάδες είναι πολύ κουρασμένες και θα πρέπει να το διαχειριστούν την κόπωση των ποδοσφαιριστών”.

Τέλος, για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον τραυματισμό του, είπε: “Δεν γνωρίζουμε ακριβώς την κατάσταση του Αβραάμ, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Για το επόμενο ματς θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα κάνουμε. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από τον Κυριάκο και από όλους τους παίκτες μας στο δεύτερο ημίχρονο”.

Πηγή: novasports.gr