Την ανάγκη να εκμεταλλευτεί η Γαλλία τις ελλείψεις που ταλαιπωρούν την Αγγλία στο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επισήμανε ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Γκάρεθ Μπάρι και ο Γκάρι Κέιχιλ παραμένουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών, ενώ ο Γουέιν Ρούνεϊ θα χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια λόγω τιμωρίας.

«Οι απουσίες θα επηρεάσουν σίγουρα την αντίπαλό μας. Οι παίκτες που λείπουν προέρχονται από όλες τις γραμμές και είναι αρνητική εξέλιξη, λίγες μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά», υποστήριξε σε δηλώσεις του στην «Daily Mirror».

«Ο Ρούνεϊ είναι το σημείο αναφοράς, χωρίς αυτόν θα πρέπει να κάνουν αλλαγές και σε παίκτες και στον τρόπο παιχνιδιού τους. Εμείς από την πλευρά μας όμως, δεν πρέπει να έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση λόγω των ελλείψεων των αντιπάλων μας, γιατί η Αγγλία δεν παύει να είναι μία σκληρή ομάδα. Οι πιθανότητες είναι 50-50, αλλά εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Εχουμε προετοιμαστεί καλά και έχουμε καλή ψυχολογία», κατέληξε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιμέλεια: Κώστας Δούκας

Πηγή: novasports.gr