Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού παίρνει για αρχισκάουτερ τον Νέλσον Ζαρντίμ. Σήμερα τελειώνει και τυπικά η πρόσληψή του 38χρονου προπονητή.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέστρεψε στην Πορτογαλία και έπιασε αμέσως δουλειά για τη νέα του ομάδα. Ο 38χρονος προπονητής πήρε μαζί του DVD με αγώνες του Ολυμπιακού που πήρε από τον Κοβάσεβιτς και κάποιες πληροφορίες τον θέλουν να έχει κάνει ήδη και τις πρώτες του επαφές για παίκτες, αλλά κυρίως για συνεργάτες.

Γράφαμε και χθες ότι μπορεί να φέρει τρεις συνεργάτες μαζί του! Εκτός δηλαδή από τον Αντόνιο Βιέιρα (δεξί χέρι του Ζαρντίμ) και Νέλσον Καλντέιρα (ο άνθρωπος που προετοιμάζει την ομάδα), να φέρει και τον συνεπώνυμό του!

Ποιος είναι αυτός; Ο Νέλσον Ζαρντίμ, ο οποίος θα είναι μέλος του τμήματος σκάουτινγκ!

Ο Λεονάρντο δεν έχει καμία συγγένεια με τον Νέλσον, είναι απλή συνεπωνυμία, και η δουλειά του δεύτερου είναι ν’ αναλύει τους επόμενους αντιπάλους του Ολυμπιακού αλλά και παίκτες. Και όπως είχαμε γράψει, είναι πολύ πιθανό το σενάριο που θέλει τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να κάθεται στον πάγκο δίπλα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ γι’ αυτή τη μεταβατική περίοδο που θα υπάρχει στην ομάδα, και ο Νέλσον Ζαρντίμ να έχει περισσότερους ρόλους στο τμήμα σκάουτινγκ.

Ο Ζαρντίμ Νο2 δεν έχει κλείσει ακόμα. Γίνονται συζητήσεις με τον ίδιο για να τελειώσει και αυτή η περίπτωση, όπως θα κλείσει και τυπικά η πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ σήμερα.

Ο Νέλσον Ζαρντίμ, πάντως, έχει δουλέψει και στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στη Σουόνσι στο πλευρό του Πάουλο Σόουζα έχοντας το ίδιο πόστο.

Εν τω μεταξύ χθες η ιστοσελίδα maisfutebol φέρεται ν’ αποκάλυψε το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε ο Ζαρντίμ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμένα. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι άνθρωποι της ομάδας. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να μάθω την ομάδα και τους παίκτες όσο το δυνατόν το συντομότερο και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχε η ομάδα την προηγούμενη σεζόν.

Στον Ολυμπιακό η πρόκληση είναι να κερδίζεις τίτλους και να έχεις επιτυχημένες πορείες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», φέρεται να είπε ο 38χρονος τεχνικός.

Πηγή: sday.gr