ote

Με στοχευμένες ενέργειες επικοινωνίας, o OTE και η COSMOTE ενημερώνουν, ευαισθητοποιούν και κινητοποιούν κοινό και εργαζομένους να αναλάβουν ενεργό δράση για την προστασία του περιβάλλοντος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μέσω της διαδραστικής καμπάνιας «green green…το περιβάλλον σε καλεί», ο ΟΤΕ και η COSMOTE υπενθυμίζουν σε όλους τους εργαζόμενους, πως μπορούν να υιοθετούν ένα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής στο γραφείο, στο σπίτι και στην καθημερινότητά τους:

• Μειώνοντας την κατανάλωση του ρεύματος, του νερού και του φωτοτυπικού χαρτιού
• Ανακυκλώνοντας: α) κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, μπαταρίες και μελανοδοχεία β) συσκευασίες αλουμινίου, γυαλιού, πλαστικού και χαρτιού γ) οικιακές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, δ) φωτοτυπικό χαρτί.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, εργαζόμενοι και κοινό στα 54 πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα διοργανώνουν, με ευκαιρία την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μια σειρά περιβαλλοντικών δράσεων όπως, καθαρισμούς ακτών, λιμνών, δασών κ.α., καθώς και αποκομιδή και διαλογή απορριμμάτων σε ανακυκλώσιμα και μη.

Η COSMOTE, καλεί το κοινό να συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Έλα στην Ανακύκλωση» στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE για έβδομη χρονιά. Η ανταπόκριση του κοινού από την έναρξη του προγράμματος μέχρι σήμερα, είχε ως αποτέλεσμα να συλλεχθούν για ανακύκλωση, περισσότεροι από 46 τόνοι κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, 230 τόνοι μπαταριών και πάνω από 7.400 τεμάχια μελανοδοχείων.

Αντίστοιχα, παρόμοιες ενέργειες για το περιβάλλον πραγματοποιούν και οι θυγατρικές εταιρείες AMC στην Αλβανία, GLOBUL στη Βουλγαρία και COSMOTE ROMANIA στη Ρουμανία με την ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια.

Πηγή: energypress.gr