Το καλοκαίρι έχει σχεδόν φτάσει και ήδη πολύς κόσμος άρχισε να νιώθει την ζέστη. Η εταιρεία εσωρούχων Triumph στην Ιαπωνία μάλλον βρήκε τον τρόπο να καταπολεμήσει την ζέστη, προσφέροντας δροσιά σε όλες τις γυναίκες που θα επιλέξουν να φορέσουν τα εσώρουχά της εν λόγω εταιρείας.

Παρουσίασε το στηθόδεσμο (κατά κόσμον σουτιέν) με όνομα Super Cool Bra, ο οποίος στο εμπρός μέρος έχει θήκη με ειδικό ζελέ το οποίο αφού μείνει στο ψυγείο για αρκετές ώρες έχει την ιδιότητα να διατηρεί την χαμηλή θερμοκρασία και να την διοχευτέυει στο σώμα της γυναίκας που το φοράει.

Από μπροστά μοιάζει να έχει δύο μικρά ενυδρεία για ψάρια, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που έχουν είναι ειδικά pads τα οποία μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία αν και έχουν χαμηλή θερμοκρασία παραμένουν απαλά.

Μαζί με το Super Cool Bra, μπορούν να προμηθεύονται και διάφορα αξεσουάρ, όπως ανεμιστηράκια, μίνι βεντάλιες ακόμα και μικρά ξύλινα Ιαπωνικά κουπάκια για να περιλούζονται αυτές που ζεσταίνονται περισσότερο.

Η παραγωγή των σουτιέν της triumph έγινε για συμβολικό σκοπό και όχι για μαζική παραγωγή και πώληση. Ήταν μία προσπάθεια για την επαγρύπνηση όσον αφορά τα ενεργειακά ζητήματα της χώρας.