«Ναι» σε συμμετοχή του σε εθνική κυβέρνηση, υπό την προϋπόθεση όμως ότι δε θα υπάρχουν σε αυτή οι κ.κ. Σαμαράς καις Βενιζέλος, είπε ο πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του στο Mega.

Παραπέμποντας στο non paper του κ. Παπαδήμου, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι το Μνημόνιο έχει αποτύχει, ενώ επανέλαβε ότι δε συνεργάζεται προσωπικά με τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, διότι – όπως είπε – «είναι οι δυο πολιτικοί οι οποίοι υπέγραψαν επιστολή η οποία δεσμεύει τους εαυτούς τους και όχι βέβαια τα κόμματά τους για την επομένη των εκλογών».

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε με έμφαση ότι πρέπει να υπάρξει μια εθνική κυβέρνηση, «η οποία να βγει και να πει ότι αυτός ο λαός δεν αντέχει άλλο το αποτυχημένο μνημόνιο 1 και το αποτυχημένο μνημόνιο 2, η δανειακή σύμβαση η οποία έχει συναφθεί δεν έχει δώσει αποτέλεσμα και πάμε προς την κατάρρευση και αυτά που καταρρέουν σήμερα είναι η ελληνική οικογένεια και τα ελληνικά νοικοκυριά».

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο πρόεδρος του Κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» πραγματοποίησε περιοδεία στις Δυτικές Κυκλάδες, όπου συναντήθηκε με πολίτες, συνομίλησε μαζί τους, εξηγώντας τις θέσεις του κόμματός του, ενώ συνάντησε εκπροσώπους φορέων των νησιών.

Τέλος ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος απαντώντας στα όσα είπε ο κ.Βενιζέλος στη σημερινή του συνέντευξη για την ασφάλεια των καταθέσεων, τόνισε ότι «οι τράπεζες καταρρέουν γιατί το κράτος λεηλάτησε όλες τις μικροκαταθέσεις των πολιτών με την άδικη φορολογία. Και γι’ αυτό φταίει ο κ Βενιζέλος που το εισήγαγε, αλλά και ο κ. Σαμαράς που στήριξε Βενιζέλο στην κυβέρνηση Παπαδήμου αντί να πάει σε εκλογές».

Πηγή: skai.gr