Φωτογραφία: ironmikezambidis.com

Ο Έλληνας πρωταθλήτης αναχώρησε σήμερα το πρωί (25/5/2012) για την Ισπανία όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον Chahid “The Pitbull” Oulad El Hdj τον οποίο αντιμετώπισε με επιτυχία και στο παρελθόν.

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του K-1 World Max Final 16 όπου αγωνίζονται οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε αγώνες με πολύ θέαμα, ένταση και ανατροπές.

Ιστορικά να πούμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι ο αγώνας κρίθηκε στον τέταρτο γύρο (έναντι τριών όπου είναι η κανονική διάρκεια)  με τον chahid να έχει δεχτεί πολύ ισχυρά χτυπήματα. Ο Μιχάλης ζαμπίδης επίσης είχε ένα knock-down από χτύπημα που δέχτηκε αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε στο να πάρει την νίκη.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 27 Μαΐου. Αν και δεν θα μεταδωθεί μέσω τηλεόρασης, οι φίλοι του Μιχάλη Ζαμπίδη μπορούν να τον παρακολουθήσουν live μέσω internet από την ιστοσελίδα http://www.k-1.tv/en/ppv.php

η οποία έχει ένα μικρό αντίτιμο συνδρομής.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον Έλληνα πρωταθλητή!

Ενημέρωση 26/5

Έγινε η ζύγιση των δύο αθλητών όπου ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν τη στιγμή της ζύγσης 69,5 κιλά, ενώ ο αντίπαλός του chahid ήταν 70,3 κιλά, 300 γραμμάρια βαρύτερος από το ανώτατο επιτρπετό όριο και θα πρέπει να χάσει 300 γραμμάρια το πολύ σε 2 ώρες από την ζ’υγιση.

Δείτε παρακάτω και 2 Video με την προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ του Μιχάλη Ζαμπίδη και του Chahid “The Pitbull” Oulad El Hdj