Το κουβάρι της υπόθεσης ανθρωποκτονίας 30χρονου στην Πάτρα τα ξημερώματα του περασμένου Σάββατου, κατάφεραν να ξετυλίξουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 17χρονος, υπήκοος Αφγανιστάν, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο ομοεθνείς του, ο ένας εκ των οποίων είναι επίσης 17 χρονών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή Κρύα Ιτεών της Πάτρας, βαριά τραυματισμένος, φέροντας τουλάχιστον έξι χτυπήματα από μαχαίρι στον θώρακα και τα πλευρά. Ο 30χρονος διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφαλείας Πατρών, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, οι τρεις αλλοδαποί διερχόμενοι από την περιοχή, διαπληκτίστηκαν φραστικά με τον 30χρονο έξω από το σπίτι του.

Στη συνέχεια ο 30χρονος ακολούθησε τους τρεις αλλοδαπούς και διαπληκτίστηκαν εκ νέου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις αλλοδαποί, κατάφεραν τουλάχιστον έξι χτυπήματα με μαχαίρι στον 30χρονο και στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν 17χρονο, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, τόσο ο συλληφθείς, όσο και ο ομοεθνής συνομήλικός του είχαν συλληφθεί τον τελευταίο μήνα από τις αστυνομικές αρχές, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και τους είχε χορηγηθεί προθεσμία για την αναχώρησή τους.

Πηγή: zougla.gr