Στα πλαίσια του Όπεν της Ρώμης, που διεξάγεται αυτές τις μέρες, έγινε συνάντηση «έκπληξη» μεταξύ του Ελβετού τενίστα, Ρότζερ Φέντερερ και του αρχηγού της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι.

Έτσι, πριν από την αναμέτρηση που είχε την Πέμπτη (17/05) ο Ελβετός με τον Ισπανό Χουάν Κάρλος Φερέρο (Νο 47), στη φάση των «16», πέρασε λίγη ώρα συζητώντας με τον Τότι αλλά και με τον μικρό γιό του που βρέθηκε επίσης εκεί. Οι δύο κορυφαίοι αθλητές, ο καθένας στον δικό του χώρο, χαλάρωσαν μαζί, λίγο πριν ο Φέντερερ ξεκινήσει το ζέσταμά του για την αναμέτρηση. Πάντως ο Φέντερερ «φρόντισε» να ενημερώσει διαδικτυακά τους φίλους του, για την συνάντηση που είχε, με τον Ελβετό τενίστα (Νο 2) να γράφει στον τοίχο του προσωπικού λογαριασμού που διαθέτει στο facebook, πως «… είχα μία συνάντηση στη Ρώμη την Πέμπτη, με έναν θρύλο του ποδοσφαίρου, τον Φραντσέσκο Τότι, λίγο πριν από τον αγώνα μου για τη φάση των «16».

Οι δύο αθλητές δεν παρέλειψαν να ανταλλάξουν και φανέλες, τις οποίες υπέγραψαν αποκλειστικά ο ένας για τον άλλο. Για τα τυπικά να αναφερθεί πως ο Φέντερερ επικράτησε με 2-1 σετ (6-2, 5-7, 6-1) του Ισπανού Φερέρο και σήμερα (18/05)θα αγωνιστεί στις 22:00 ώρα Ελλάδος, κόντρα στον Ιταλό εκπρόσωπο, Αντρέα Σέπι, σε έναν από τους τέσσερις προημιτελικούς του Internazionali BNL d’ Italia Όπεν της Ρώμης, το οποίο είναι ένα από τα τρία τουρνουά της σειράς Masters 1000, που γίνεται σε χωμάτινη επιφάνεια.

Πηγή : sday.gr