Πρόταση για να αναλάβει την πρωθυπουργία μια διεθνής προσωπικότητα, την οποία όμως δεν κατονόμασε, κατέθεσε στον Κάρολο Παπούλια κατά τη συνάντησή τους ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι η χώρα μένει ακυβέρνητη, ωστόσο πρόσθεσε ότι αν κυβερνηθεί όπως τα τελευταία δύο χρόνια με το μνημόνιο, τότε δεν συναινεί στην εξαθλίωση της χώρας.

«Μόνη διέξοδος να αναλάβει τη διακυβέρνηση ένας νέος πρωθυπουργός με προσωπικότητα με διεθνές κύρος» τόνισε

Ζήτησε να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους να μάθει ο έλληνας γιατί εξαθλιώνεται και γιατί εκχωρείται η εθνική του κυριαρχία.

Για την προσεχή σύνοδο του ΝΑΤΟ, κάλεσε τα κόμματα που έχουν πάρει δεδομένη θέση για την ονομασία να πάρουν θέση, ώστε η υπηρεσιακή κυβέρνηση να ασκήσει βέτο «όπως είχε ασκήσει στο Βουκουρέστι ο Κώστας Καραμανλής και το πλήρωσε.»

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ακόμη ότι έθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το θέμα λαθρομεταναστών, ζητώντας επαρκή φύλαξη των συνόρων, και τους εταίρους και τους διεθνείς οργανισμούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Ο ελληνικός λαός εκφράστηκε κατά του μνημονίου στις 6 Μαϊου, και το μνημόνιο θα έπρεπε να είχε τελειώσει και οι γερμανοί επίτροποι θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής ζήτησε την άμεση τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, την άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ και άμεση έναρξη εξορύξεως πετρελαίου για να μπορέσει η χώρα να ανακάμψει από την κρίση.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός επίσης

Καθιστοί στο πάτωμα του Προεδρικού Μεγάρου, υποδέχθηκαν τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο οι δημοσιογράφοι!

Ο κ. Μιχαλολιάκος προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο για διαβουλεύσεις με τον Κάρολο Παπούλια, και οι δημοσιογράφοι, με τον πρωτότυπο αυτό τρόπο θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για το «εγέρθητι» των συνεργατών του και την εκδίωξή τους επειδή δεν υπάκουσαν στο παράγγελμα σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου…

Πηγή: skai.gr