Έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια από το περιστατικό στην Ρακούν Σίτι και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από όσα συνέβησαν με την πεποίθηση ότι θα περιορίσει την τρέχουσα αναζωπύρωση της βιοτρομοκρατικής δραστηριότητας.

Στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο προσωπικός φίλος του και επιζών της Racoon City, Leon S. Kennedy, αλλά όταν η περιοχή τους, υφίσταται βιοτρομοκρατική επίθεση, Leon αναγκάζεται να αντιμετωπίσει έναν Πρόεδρο μεταμορφωμένο πέρα από κάθε αναγνώριση και πρέπει να πάρει την πιο δύσκολη από ποτέ απόφασή του. Ταυτόχρονα, το μέλος της η Bioterrorism Security Assessment Alliance, Chris Redfield φτάνει στην Κίνα, η οποία βρίσκεται υπό την απειλή μιας βιοτρομοκρατικής επίθεσης. Με καμία χώρα ασφαλή πλέον από τις επιθέσεις αυτές και τις επακόλουθες επιδημίες, ο πληθυσμός ολόκληρου του κόσμου είναι ενωμένος στον κοινό φόβο ότι δεν υπάρχει περαιτέρω ελπίδα.

Για πρώτη φορά στο franchise, στο Resident Evil 6 βλέπουμε σειρά αγαπημένων προσώπων, Leon και Chris έρχονται μαζί αντιμέτωποι σε αυτή την πρωτόγνωρη απειλή. Θα συμμετάσχουν με νέους χαρακτήρες, ο καθένας με τη δική του μοναδική προοπτική και συμμετοχή, σε αυτή τη αδυσώπητη δραματική εμπειρία τρόμου που θεσπίστηκε σε παγκόσμια κλίμακα.

Το Resident Evil 6 αναμένεται για το Playstation 3 και Xbox 360 στις 2 Οκτωβρίου 2012.

[adrotate banner=”5