Η αποστολή του Ολυμπιακού, αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης για την Κωνσταντινούπολη και το Final 4 της Ευρωλίγκας. Οπως είναι φυσικό, άπαντες στις τάξεις της ομάδας τονίζουν πως στόχος τους είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Χαρακτηριστικά ο Κάλ Χάινς τόνισε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το τελευταίο παιχνίδι με τη Σιένα κι έφτασε επιτέλους η στιγμή. Δεν πηγαίνουμε για να περάσουμε καλά, αλλά για το τρόπαιο. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, να πάμε την πίεση στη μεριά της Μπαρτσελόνα και να παίξουμε όπως όλο το χρόνο. Επίσης δεν θα πρέπει να της επιτρέψουμε να πάει στο σετ παιχνίδι, γιατί είναι πολύ καλή, ενώ εμείς θα πρέπει να τρέξουμε και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό”.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης, επεσήμανε: “Είναι μια σπουδαία εμπειρία. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν πως θα έφτανα σε Final 4 στην πρώτη μου σεζόν στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα, καθώς θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες. Θα είμαι εκεί χωρίς άγχος για να κατακτήσουμε το τρόπαιο”.

Για τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα πρόσθεσε: “Αν διατηρήσουμε το ρυθμό μας θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη. Αν παίξουμε το γνωστό, γρήγορο παιχνίδι μας, με πρεσάρισμα σε όλο το γήπεδο, τότε έχουμε τύχη”.

Πηγή: novasports.gr