Ο καλύτερος τρόπος για να γυμνάσει κανείς τον εγκέφαλό του είναι να κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις οι οποίες δεν είναι άλλες από παιχνίδια μνήμης, συγκέντρωσης και ταχύτητας.

Μία σειρά από τέτοια παιχνίδια έχουν δημιουργήσει ειδικοί επιστήμονες σε συνεργασία με μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Stanford, Harvard και Columbia. Αρχιά θα πρέπει να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις ώστε να στοχοποιήσετε την περιοχή ή τις περιοχές του εγκεφάλου που θέλετε να εξασκήσετε και μετά η σελίδα αυτόματα σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της εξάσκησής σας μέσα από ένα δυνατό διαχειριστικό εργαλείο.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι λίγες γνώσεις στα Αγγλικά (η σελίδα είναι εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά) και αρκετή όρεξη για παιχνίδι.

Θα χρειαστεί να κάνετε και μία εγγραφή, αλλά είναι κάτι που αξίζει τον κόπο γιατί μέσα από την διαχείριση θα δείτε πολλές πληροφορίες και συμβουλές για το πως μπορείτε να συγκεντρώνεστε πιο αποτελεσματικά και να βλέπετε την εξέλιξη σας για όσο διάστημα διαρκέσει η εκπαίδευσή σας.

Φυσικά είναι Δωρεάν η εγγραφή και η χρήση της σελίδας

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε την σελίδα