Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Santorini Park, το εντυπωσιακό πάρκο που δημιουργήθηκε στην Ταϊλάνδη με έμπνευση από τη Σαντορίνη. Ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης του, Σουπόζ Tαντιτσιρασακούλ είχε ταξιδέψει πριν 3 χρόνια στο ελληνικό νησί και…

«έμεινα τόσο εντυπωσιασμένος από την ομορφιά, ώστε όταν επέστρεψα στην Ταϊλάνδη η αρχιτεκτονική και η ατμόσφαιρά του με ενέπνευσαν να δημιουργήσω ένα έργο σαν τη Σαντορίνη – να δείχνει το ίδιο όμορφο όπως η πραγματική!».

Οι πρώτοι Ταϊλανδοί από την πρωτεύουσα Μπανγκόκ, άρχισαν να το επισκέπτονται ήδη από τις 24 Μαρτίου, αν και επίσημα άνοιξε στις 5 Μαϊου.

Το Santorini Park, καταλαμβάνει έκταση 60 στρεμμάτων και κόστισε περισσότερα από 12,2 εκατομμύρια ευρώ. Στην ιστοσελίδα του Santorini Park, αναφέρεται «ελάτε να ζήσετε την εμπειρία ενός χώρου, όπου η αρχιτεκτονική εμπνεύστηκε από την ιδεώδη ομορφιά του ελληνικού νησιού της Σαντορίνης».

Το πάρκο έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την αγάπη των Ασιατών για τη φωτογραφία. Κάθε γωνιά αποτελεί και ένα ιδανικό κάδρο για αλλεπάλληλα κλικ της φωτογραφικής μηχανής.

Το πάρκο συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες φίρμες ρούχων, υποδημάτων, αξεσουάρ, τέχνης και πολλών άλλων ειδών σε περισσότερα από 140 καταστήματα, αλλά και χώρους αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Εκτός από δεκάδες εστιατόρια, καφέ και ζαχαροπλαστεία, το Santorini Park διαθέτει και έναν τεράστιο Μύλο ύψους 40 μέτρων, αλλά και ένα ιταλικού τύπου καρουσέλ.

«Κατασκεύασα ένα ψυχαγωγικό πάρκο, για να δίνω στους ντόπιους και στους ξένους επισκέπτες του την εμπειρία των αγορών και ένα νέο μόνιμο πρότυπο ταξιδιωτικού προορισμού», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του.

Βίντεο από το Πάρκο:

Πηγή: goodnews.gr