Λίγες ώρες χαλάρωσης, συνοδεία ούζου, κρασιού και μεζέδων, είχαν οι επικεφαλής των κομμάτων, που έκαναν ένα διάλειμμα πριν την ώρα της κρίσης από τους πολίτες.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε για γεύμα δημοσιογράφους και λιγοστούς συνεργάτες του στο πάρκο Ελευθερίας, όπου ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να γίνει συζήτηση για τα πολιτικά, ενώ εξομολογήθηκε ότι του άρεσαν πάρα πολύ οι περιοδείες που έγιναν στην περιφέρεια.

Μια βόλτα στο κέντρο της Καλαμάτας επέλεξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όπου είχε τη ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπολίτες του, ενώ το απόγευμα πήγε στην Πύλο όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Τον Άγιο Ανδρέα στη Λαμπρινή όπου βρίσκεται το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ επισκέφθηκε η Αλέκα Παπαρήγα συνομίλησε με τον κόσμο και απόλαυσε καφεδάκι με φίλους και συνεργάτες.

Στο καφενείο «Λαοφιλία», που βρίσκεται κάτω από το κτίριο του ΛΑΟΣ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε συνάντηση με τους δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος. Χαριτολογώντας είπε ότι μετά την επιστολή συμπαράστασης Πούτιν «θα έπρεπε να πίνουμε βότκα όχι ουζάκι»…

Το Μοναστηράκι επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας όπου παρουσία του Μανώλη Γλέζου, άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και δημοσιογράφων πέρασαν λίγες χαλαρές ώρες με ούζο, μεζέδες και χαλαρή κουβέντα.

Ο κ. Γλέζος σήκωσε το ποτήρι, για να ευχηθεί «ανάσταση, επανάσταση ιδεών…. Η ανατροπή θα έρθει ΣΥΡΙΖΑ».

Στο Περιστέρι και στο Πέραμα βρέθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές του κόμματος για την προσφορά τους στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Εστιατόριο του Ζαππείου με παρεά δημοσιογράφων και συνεργατών επέλεξε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας περιόδευσε σε χωριά της Κρήτης. Η Λούκα Κατσέλη συνοδεία συνεργατών και δημοσιογράφων επισκέφτηκε μεζεδοπωλείο της Καλλιθέας.

Συνοδεία μουσικής και μπύρας η Ιωάννα Κοντούλη από τους Οικολόγους πράσινους συνάντησε φίλους στην περιοχή του Ζωγράφου.

Πηγή: skai.gr