Η είδηση που βγαίνει από τις διεργασίες της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης κοινωνίας μελών Άρη, (οι οποίες ξεκίνησαν με μεγάλη καθυστέρηση) σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Κόντη, είναι πως η εταιρεία που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Άρη είναι ο χρηματοπιστωτικός ελβετικός όμιλος Morgan Stanley, o οποίος προσεγγίστηκε μέσω του ισπανού αντιπροέδρου του Φερνάντο Πλάγια.

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Κόντης, ο κ. Πλάγια βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον περασμένο Φεβρουάριο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρακολούθησε τον αγώνα, είδε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να προχωρήσει η επένδυση και του έδωσε το «ok» για τα περαιτέρω.

«Αυτό μπορούσα να κάνω, αυτό έκανα. Αν κάποιος άλλος έχει καμία άλλη πρόταση, εδώ είμαι να τον ακούσω και μπορώ να φύγω αύριο το πρωί», ήταν η… ατάκα του κ. Κόντη.

Οι διεργασίες της Συνέλευσης θα τραβήξουν σε μάκρος, αναμένεται να στηθούν κάλπες όπως προβλέπεται για τα θέματα ημερήσιας διάταξης (πρόταση μομφής στη νυν διοίκηση) υπερψήφιση ενδεχόμενης επενδυτικής πρότασης ή μη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Στεφάνου

Πηγή: novasports.gr