Χιλιάδες οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν γεμίσει ασφυκτικά την πλατεία Θιμπέλες, αρκετά νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού στις 7 το απόγευμα (20.00 ώρα Ελλάδας). Κι όταν άρχισε να φαίνεται το διώροφο πούλμαν, βαμμένο στα χρώματα της Ρεάλ και με την επιγραφή «32» στο πλάι, ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Το πάρτι για το 32ο πρωτάθλημα της «βασίλισσας» στήθηκε στην γνωστή πλατεία της Μαδρίτης και αναμένεται να κρατήσει όλο το βράδυ. Το δικαιούνται εξάλλου, αφού περίμεναν τέσσερα χρόνια για τη στιγμή αυτή, ζώντας μάλιστα στη σκιά της μεγάλης αντιπάλου, της Μπαρτσελόνα. Και πέρυσι, στην κατάκτηση του Κυπέλλου, οι «Μερένγκες» το γιόρτασαν με την ψυχή τους στην ίδια πλατεία, αλλά απόψε ήταν διαφορετικά. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, όρθιος και πρώτος απ΄ όλους χαιρετούσε τα πλήθη, υπό τους ήχους του ύμνου της Ρεάλ Μαδρίτης, στην πιο «ανατριχιαστική» εκτέλεσή του με ερμηνευτή τον Πλάθιντο Ντομίνγκος.

Τόσο ο Μουρίνιο, όσο και αρκετοί παίκτες της Ρεάλ πήραν το μικρόφωνο και απευθύνθηκαν στον κόσμο. Την αποθέωση γνώρισε ο αρχηγός, Ικερ Κασίγιας, όταν είπε: «Ήταν ένα πρωτάθλημα στο οποίο υποφέραμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε γι΄ αυτόν τον κόσμο. Αυτοί οι άνθρωποι το αξίζουν. Είναι «μαδριδίστας» και γίνονται όλο και περισσότεροι!»

Πηγή: novasports.gr