ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0

Με το γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη στο 87ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 1-0 επι της ΑΕΚ στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Με τη νίκη αυτή ο «δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης μείωσε στους δυο βαθμούς τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

”ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι είχε πάρα πολύ καλό ρυθμό με τους παίκτες των δυο ομάδων να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα με πολλές ευκαιρίες μπροστά και από τις δυο εστίες.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με την ΑΕΚ όμως να βγάζει αντεπιθέσεις φαρμάκι.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε το ματς με το Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Έτο, Μαλεζά, Τσιρίλο, Σταφυλίδη στην αμυντική γραμμή. Στη μεσαία γραμμή ο Γκαρσία με το Λαζάρ σαν κεντρικά χαφ, μπροστά τους ο Φωτάκης, αριστερά ο Λίνο, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Αθανασιάδης.

Ο Νίκος Κωστένογλου ξεκίνησε με τον Κωνσταντόπουλο στο τέρμα και τους Γεωργέα, Κοντοέ, Μπουγαΐδη και Καράμπελα στην άμυνα. Ο Καφές, ο Μάκος και ο Φούντας, τριάδα στη μεσαία γραμμή με τους Λεονάρντο και Σιαλμά στα άκρα και τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή της επίθεσης σε σύστημα 4-3-3.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Γούκος, Σωτηρόπουλος

4ος: Θάνος (Γρεβενών)

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Λίνο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Λάζαρ, Αθανασιάδης, Έτο

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαϊδης

Επιμέλεια: Γιάννης Μέγας

Πηγή: novasports.gr