Σε αυτή την κατάσταση εντοπίσαμε το ΙΧ της φωτογραφίας έξω από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, την περασμένη εβδομάδα. Όπως φαίνεται εμφανώς στην φωτογραφία, κάποιοι έγραψαν με σπρέι στο όχι την λέξη “νεοναζί” και ζωγράφισαν διάφορα σύμβολα, ενώ προκλήθηκαν μικρές φθορές και σε άλλα σημεία του οχήματος (φαίνονται οι σπασμένοι καθρέφτες).   

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr οι δράστες της φθοράς του οχήματος συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ η υπόθεση ακολουθεί πλέον την δικαστική οδό.
Επίσης, γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες της υπόθεσης, ωστόσο σεβόμενοι την δικαστική διαδικασία, δεν θα αναφερθούμε περαιτέρω.
Θεωρούμε πως η κατάσταση και η διαμάχη μεταξύ ομάδων νεαρών της πόλης έχει ήδη ξεφύγει και ζητούμε άμεσα τους πιο ψύχραιμους, από όλες τις πλευρές, να παρέμβουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα, πριν είναι πολύ αργά.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα