Ουδεμία εξαίρεση στους κανονισμούς κάνει η UEFA εν όψει του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στις 19 Μαΐου, στο «Allianz Arena» του Μονάχου.

Οι έξι ποδοσφαιριστές των Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου που θα απουσιάσουν από τη γιορτή μετά τις κίτρινες κάρτες που πήραν στους ημιτελικούς, δεν μπορούν να ελπίζουν ούτε σε… θαύματα.

Ο Τζον Τέρι αποβλήθηκε στη ρεβάνς των ημιτελικών της Τσέλσι με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και η απευθείας κόκκινη κάρτα δεν αφήνει περιθώρια στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ο Άγγλος αμυντικός των «μπλε» θα λείψει από τον τελικό, αλλά θα έχει δικαίωμα να σηκώσει το τρόπαιο και να πάρει μετάλλιο σε περίπτωση που ο σύλλογος του Λονδίνου κατακτήσει την κορυφή για τη φετινή σεζόν.

Αυτή είναι και η μοναδική εξαίρεση που έκανε η UEFA. Όσοι είδαν την κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι σε «Καμπ Νου» και «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», θα αρκεστούν με την… παρακολούθηση του τελικού είτε από τα επίσημα του «Allianz Arena», είτε από το… σπίτι τους.

Οι Μπαντσντούμπερ, Αλάμπα και Γκουστάβο από πλευράς Μπάγερν, όπως επίσης και οι Ιβάνοβιτς, Μεϊρέλες και Ραμίρες από την Τσέλσι, δεν μπορούν να ελπίζουν ούτε σε θαύματα για συμμετοχή στον τελικό.

Πηγή : sday.gr