Ο πλέι μέικερ του Διομήδη Άργους, Χάρης Μάλλιος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τον επερχόμενο αγώνα με τη Μακάμπι (Κυριακή,18:30) στο κλειστό του Λουτρακίου.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον Διομήδη Άργους μέχρι την διεξαγωγή του αγώνα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβιβ με βασικό στόχο να υπερασπιστεί το 29-26 που πήρε πριν μια εβδομάδα στο Τελ Αβίβ, παρά το πρόβλημα που προέκυψε με τον δεξιό εξτρέμ Νίκο Σαμαρά.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάρης Μάλλιος:

«Είναι ένα ματς κομβικής και ιστορικής σημασίας τόσο για τον Διομήδη, όσο και για ολόκληρο το ελληνικό χάντμπολ. Η Μακάμπι είναι μία καλή ομάδα και ιδιαίτερα επικίνδυνη εκτός έδρας. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε διαγράψει το σκορ του πρώτου αγώνα από το μυαλό μας. Ο κόσμος θεωρώ θα παίξει μεγάλο ρόλο. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην τακτική, να τους φθείρουμε, όσο μπορούμε περισσότερο στην άμυνα και να παίξουμε όπως γνωρίζουμε. Θα «ματώσουμε» στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση».

Και συμπλήρωσε σχετικά με την απουσία του Σαμαρά: «Δεν χωράει συζήτηση ότι είναι μεγάλη απώλεια. Δεν έχουμε μάθει να παίζουμε χωρίς αυτόν. Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε, δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν χωρούν δικαιολογίες πρέπει να καλύψουμε το κενό του ομαδικά».

Πηγή : sday.gr