Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης, μίλησε, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm», για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του φέτος, για την επόμενη σεζόν, αλλά και για το ποιους ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα.

Για το «βαρύ» πρόγραμμα και τις διαφορές με τις άλλες ομάδες είπε: «Πιστεύω πως με ένα πιο νορμάλ πρόγραμμα και με μια καλύτερη μεταχείριση από τη διαιτησία θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Μας μένει η πικρία. Πιστεύω ότι ήταν ένας άνισος αγώνας. Είδαμε άλλες ομάδες να κάνουν μεταγραφές με μέτρο, για να μην ξεφύγουν οικονομικά, και άλλες ομάδες καταχρεωμένες να παίρνουν 7-8 παίκτες. Δυστυχώς, αυτό επιτράπηκε. Το πρόγραμμα μας ήταν μια τραυματική εμπειρία. Οι μετακινήσεις ήταν δύσκολες. Μέναμε αρκετές ημέρες σε ξενοδοχεία. Με ελλιπείς προπονήσεις, λόγω των ταξιδιών. Αυτοί που το ένιωσαν περισσότερο ήταν οι παίκτες και μας στέρησε αρκετά. Από την κόπωση τα παιδιά δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα πόδια τους. Δεν ήθελαν να βλέπουν μπάλα και γήπεδο από την κόπωση. Θα χρειαστούμε βοήθεια από αθλίατρους να τους ξεκουράσουμε τώρα».

Για την επόμενη αγωνιστική σεζόν τόνισε: «Θέλει μια προσεγμένη ενίσχυση. Αραίωμα του δυναμικού χωρίς συναισθηματισμούς, για να βρει η ομάδα τα πατήματά της. Θα είναι πιο δύσκολη η Football League από φέτος. Η Δόξα έχει ένα πλεονέκτημα όμως. Έχει δυνατά φυτώρια και βρίσκεται σε δυνατά τοπικά πρωταθλήματα».

Αναφορικά με το ποια ομάδα ξεχώρισε, επισήμανε: «Τον Ατρόμητο. Ζηλευτή σταθερή πορεία με θέαμα. Συγχαρητήρια στον Δώνη, αλλά και στον πρόεδρο του, γιατί κρατάει τον προπονητή και τον ακούει. Επίσης, είναι μια ομάδα που ανεβάζει νεαρούς παίκτες. Πρέπει να τον παίρνουμε ως παράδειγμα. Ξεχωρίζει για την εμπιστοσύνη προς τον τεχνικό του από τον πρόεδρο».

Τέλος, ο Κατσαβάκης αναφέρθηκε και στους νεαρούς παίκτες που ξεχώρισε, υπογραμμίζοντας: «Πρόσφατα είδαμε τον Σταφυλίδη να σταθεροποιείται. Εντυπωσιάστηκα από την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση. Στον Ατρόμητο ο Μπάλας. Ο Γιαννιώτης. Ο Μαυρίας. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν θυμάμαι. Αξίζει πάντως οι ομάδες να στραφούν σε αυτές τις ηλικίες. Πάντα λέγαμε ότι θα βγουν παιδιά. Μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί στην Ευρώπη, αρκεί να στηριχθούμε στα παιδιά».

Πηγή: novasports.gr