Ένα ακόμη βήμα προς τη Σούπερ Λίγκα πραγματοποίησε η Βέροια, η οποία αξιοποιώντας το πλεονέκτημα της έδρας, επιβλήθηκε 2-0 της Καλλονής και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της.

Το πρώτο μέρος ήταν αμφίρροπο αλλά στο τελευταία δεκάλεπτο, η ομάδα της Ημαθίας έβγαζε… φωτιές και πέτυχε δύο τέρματα, χάρη στα οποία έφτασε στην επικράτηση. Συγκεκριμένα, στο 36′ ο Σαμαράς με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Λανγκλέ, άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45′ ο Κάντι πήρε την μπάλα από τον Μαρσέλο και με πλασέ την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του τερματοφύλακα Μάππα.

Στην επανάληψη, η Καλλονή ανέβασε την απόδοσή της και αναζήτησε το γκολ που θα της επέτρεπε να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα, όμως παρά το γεγονός ότι δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, δεν κατάφερε να το πετύχει και η Βέροια κράτησε, σχετικά εύκολα, το υπέρ της αποτέλεσμα ως το σφύριγμα της λήξης.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλί, Καλογέρης, Ντιέ (87′ Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν (72′ Λαναρής), Κάντι, Λανγκλέ (76′ Κανακούδης), Γεωργιάδης.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντήρης, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Ντος Σάντος (75′ Γάλας), Μήτσης, Μανούσος, Χατζόπουλος (78′ Βλαστέλης), Ζουρούδης, Λεοζίνιο, Άλβες (67′ Ταραχούλσκι).

Επιμέλεια: Κώστας Φόλλας

Πηγή: novasports.gr