Η Βασιλική Μιλλούση στη δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες δείχνει μέσω του sday.gr πιο έτοιμη από ποτέ για μια διάκριση στο Λονδίνο στη δοκό ισορροπίας. Αν επισκεφθεί κανείς την προσωπική της ιστοσελίδα, θα καταλάβει πόση μεγάλη σημασία έχει για την ίδια η γυμναστική.

Κι αυτό διότι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση, η λέξη γυμναστική είναι δίπλα στο όνομά της(GYMNASTICS – VASILIKI). Σαν να μην μπορεί η μία να αποχωριστεί την άλλη.

12 χρόνια μετά

Στο Σίδνεϊ το 2000 πραγματοποίησε την παρθενική της εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Και 12 χρόνια μετά, θα δώσει το «παρών» στο Λονδίνο. Απομένουν ακριβώς 99 μέρες μέχρι την επίσημη έναρξη του σπουδαιότερου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο με τη Βασιλική Μιλλούση να μην…αγχώνεται προς το παρόν. «Ο καιρός πλησιάζει αλλά εγώ δεν το σκέφτομαι ακόμα. Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες από τις 8 έως τις 13 Μαίου θα αρχίσουμε να μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το Λονδίνο», τόνισε στο sday.gr η πρωταθλήτρια στη δοκό ισορροπίας.

«Έμπρακτη απάντηση»

Το γεγονός ότι έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από τότε που η Μιλλούση πήρε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν της προκαλεί… ταραχή. Με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Κότμπους τον περασμένο μήνα απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα προκειμένου να πετύχει κάτι καλό στο Λονδίνο.«Πρέπει να πω ό,τι αισθάνομαι ικανοποίηση και χαρά και όχι άγχος.Οι κόποι που έχω κάνει τόσα χρόνια ανταμοίβονται. Και είναι μια έμπρακτη απάντηση σε όλους όσοι δεν πίστεψαν σε μένα και θεωρούσαν ότι δεν έχω να προσφέρω κάτι στο χώρο της γυμναστικής», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Μετ΄ εμποδίων

Στη χειρότερη οικονομικά περίοδο των τελευταίων ετών για την χώρα μας, οι Έλληνες αθλητές καλούνται να ξεπερνούν τα όποια εμπόδια συναντούν προκειμένου να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. «H προετοιμασία βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Είναι ελάχιστες οι παροχές. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που μας αγαπούν και είναι στο πλευρό μας», είπε χαρακτηριστικά η Μιλλούση.

Δίπλα στα παιδιά

Η Βασιλική Μιλλούση απέδειξε πρόσφατα στην πράξη το πόσο κοινωνικά ευαισθητοποιημένη είναι. Σε συνεργασία με γνωστή ιταλική εταιρεία αθλητικών ρούχων δημιούργησε μια μπλούζα με το σκίτσο της στη γέφυρα του Λονδίνου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Προσπαθώ να…΄εκμεταλλευτώ’ την προβολή που γίνεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι μια κίνηση από την οποία θα επωφεληθούν μόνο τα παιδιά. Εχουμε αρκετή ζήτηση και αυτό είναι θετικό», κατέληξε η Βασιλική Μιλλούση.

Πηγή : sday.gr