Προβλήματα έχει προκαλέσει σε αρκετούς δρόμους η δυνατή βροχή που πέφτει από νωρίς το πρωί στο λεκανοπέδιο. Για το λόγο αυτό η Τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών.

Σε ισχύ μερική απαγόρευση απόπλου από Πειραιά για Κυκλάδες, ενώ κανένα δρομολόγιο δεν πραγματοποιείται από το λιμάνι της Ραφήνας.

Λόγω της ισχυρών ανέμων, το πλοίο «Κνωσός Παλλάς» που ήταν προγραμματισμένο να δέσει στις 6 το πρωί, δεν κατάφερε τελικά να προσεγγίσει το λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, από το βράδυ της Τρίτης θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής στέρεας και την Εύβοια.

Τα φαινόμενα αυτά κατά τη διάρκεια της νύχτας και την Τετάρτη θα επεκταθούν στη Θράκη, το ανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και μέχρι αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Παράλληλα θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι 7 με 9 μποφόρ θα πνέουν στο αιγαίο που σταδιακά την Τετάρτη θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια.

Πηγή: skai.gr