Όταν ο καλλιτέχνης John Lamouranne παρακολουθούσε τον βασιλικό γάμο, φαίνεται πως δεν κοιτούσε το νυφικό της Δούκισσας που είχε αποσπάσει τα βλέμματα όλων, αλλά το μόνο που φανταζόταν ήταν πως ακριβώς θα μπορούσε να αποτυπώσει το ζευγάρι πάνω σε αυγό.

Ο εν λόγω καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο «ο άνθρωπος των αυγών », έχει ξοδέψει αμέτρητες ώρες ώστε να ζωγραφίσει με την παραμικρή και προσεκτική λεπτομέρεια τα συγκεκριμένα αυγά , στα οποία έχει δώσει τις όψεις διάσημων προσώπων του Χόλλυγουντ.

Η ενασχόλησή του με την συγκεκριμένη τέχνη , ξεκίνησε το 1970 όταν σε ένα ταξίδι με την κόρη του στην Εurodisney , τον ενθάρρυνε να δημιουργήσει την μορφή του αξιαγάπητου ποντικιού, Mickey Mouse.

H αγάπη του για τη συγκεκριμένη τέχνη είναι τόσο μεγάλη που δεν περιορίζεται μόνο στη δημιουργία ενός προσώπου αλλά έχει επεκταθεί και πλέον αναπαριστά με τα αυγά του σκηνές , από την οικογένεια Simpsons, το Hangover ενώ έχει δημιουργήσει και το πλοίο του Τιτανικού.

«Ασχολούμαι με την τέχνη τον αυγών εδώ και 30 χρόνια» ισχυρίζεται ο δημιουργός που σήμερα κατοικεί στη Νέα Ορλεάνη των Η.Π.Α. Ο ίδιος έχει φτιάξει πάνω από 5000 κομμάτια τα όποια έχει αρχίσει και πουλάει στο Ίντερνετ και πιο συγκεκριμένα στο Ebay.

Πηγή : real.gr