Παρά τη βροχή οι φίλοι της ΑΕΚ πήγαν στο αεροδρόμιο και έκαναν τους ποδοσφαιριστές να αισθανθούν σαν στο …σπίτι τους. “Πίεση όπως με τον Άρη” ζήτησε ο Κωστένογλου. Χωρίς δοκιμή ενδεκάδας η προπόνηση. Συνάντηση για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή της Ένωσης βρίσκεται στα Ιωάννινα, εκεί όπου τους περίμενε μια έκπληξη. Παρά τη δυνατή βροχή, περίπου 50 φίλοι της ομάδας περίμεναν υπομονετικά έξω από το αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου. Ο Νίκος Γεωργέας γνώρισε την αποθέωση με το γνωστό σύνθημα για την Καλαμάτα να δονεί την ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ξαφνιάστηκαν όταν αντίκρισαν τον κόσμο να τους υποδέχεται, αφού ούτε οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές, ούτε και η πορεία της ομάδας.

Είδαν βίντεο το ματς με τον Άρη

Στην τελευταία χρονικά προπόνηση πριν ο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο Νίκος Κωστένογλου δεν έκανε δοκιμή για τη βασική ενδεκάδα που προτίθεται να επιλέξει. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είδαν όμως βίντεο για αρκετή ώρα, την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει μεταξύ άλλων: “Σας δείχνω αυτό το παιχνίδι επειδή είχαμε ιδανική πίεση σε όλους τους χώρους. Έτσι θέλω να παρουσιαστείτε και αύριο. Αν πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο, στην άμυνά του, θα τους αναγκάσουμε να κάνουν λάθος και θα πετύχουμε τον στόχο μας. Σας έχω ξαναπεί ότι είναι δύσκολο το ματς, επειδή αυτοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή”.Τα είπαν Βούρος – Ερασιτεχνική για το γήπεδοΣυνάντηση για το θέμα του γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαν το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της επιτροπής “Θεμέλιο 21” με εκπροσώπους της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να αφήσουν πίσω όποιες διαφωνίες είχαν και για το καλό της ομάδας να συμπορευθούν ώστε να βρεθεί σύντομα οριστική λύση και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για ανέγερση γηπέδου. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν ΄θετικές εξελίξεις.

Επιμέλεια: Μανώλης Βογιατζάκης

Πηγή: novasports.gr