Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η Μίλαν, η οποία κατάφερε να χάσει στο Μιλάνο από τη Φιορεντίνα με 2-1. Αυτό σημαίνει ότι αν η Γιουνέντους νικήσει την Παλέρμο εκτός έδρας, θα είναι αυτή που θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Λέτσε έκανε πλάκα στη Ρόμα, άσος η Ουντινέζε, ισοπαλία για την Ιντερ, “Χ” το νέο ντεμπούτο του Μαλεζάνι.

Η Μίλαν προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι του Ιμπραϊμοβιτς, αλλά στη συνέχεια υπέκυψε στα. τραύματα του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνο ισοφαρίστηκε, αλλά τελικά ηττήθηκε με γκολ στο 89′.

Η Ουντινέζε ανέβηκε και πάλι σε θέση Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη της Πάρμα και περιμένει το ντέρμπι ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Νάπολι για να διαπιστώσει ποια εκ των δυο ομάδων θα την περάσει στη βαθμολογία.

Η Ιντερ δεν κατάφερε να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία και έμεινε στο 2-2 με την Κάλιαρι παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν μείνει για σεβαστό διάστημα με δέκα παίκτες και δεν έπαιζαν στη φυσική τους έδρα.

Η Λέτσε ήθελε πάση θυσία νίκη επί της Ρόμα για να έχει ελπίδες παραμονής και το κατάφερε με τον πιο εύκολο τρόπο. Προηγήθηκε 4-0 και απλά δέχθηκε δυο γκολ προς το τέλος του αγώνα όταν όλα είχαν κριθεί. Η Σιένα έκανε διπλό στην Αταλάντα και πλέον αισθάνεται άνετη στη βαθμολογία, ενώ ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι που έκανε και… πάλι ντεμπούτο στον πάγκο της Τζένοα, πήρε το ¨Χ¨στην έδρα της Νοβάρα.

Τα αποτελέσματα

Αταλάντα-Σιένα 1-2

(9′ Σκελότο-13′ πεν. Λαρόντο, 90’+ Ντέστρο)

Κάλιαρι-Ίντερ 2-2

(5′ Αστορι, 61′ Πινίγια-6′ Μιλίτο, 64′ Καμπιάσο)

Τσεζένα-Μπολόνια 0-0

Κιέβο-Κατάνια 3-2

(6′ Μπράντλεϊ, 20′ πεν. Πελισιέ, 51′ Παλότσι-32′ αυτ. Αντρεόλι, 85′ Αλμιρόν)

Λέτσε-Ρόμα 4-2

(22′, 49′ Μούριελ, 44′, 56′ πεν. Ντι Μικέλε-88΄ Κρκιτς, 90΄ Λαμέλα)

Μίλαν-Φιορεντίνα 1-2

(31′ πεν. Ιμπραϊμοβιτς-47′ Γιόβετιτς, 89′ Αμάουρι)

Νοβάρα-Τζένοα 1-1

(68′ Μασκάρα-7′ Παλάσιο)

Ουντινέζε-Πάρμα 3-1

(45′, 90′ Ασαμόα, 56′ Ντι Νατάλε-84′ Λουκαρέλι)

Επιμέλεια: Κώστας Δούκας

Πηγή: novasports.gr