Βήμα πίσω δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι παίκτες του Άρη, οι οποίοι απείχαν και την Παρασκευή από τις προπονήσεις, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Κι όλα αυτά, με την αναμέτρηση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής να πλησιάζει.

Η συνεχιζόμενη οικονομική καθυστέρηση από πλευράς της ΚΑΕ στα χρήματα που θα έπρεπε να έχουν λάβει, τους έχει κουράσει και οι ίδιοι δε σκοπεύουν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν στο «Αλεξάνδρειο», αλλά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αντί για το ομαδικό που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:00.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε με τους παίκτες του στα αποδυτήρια, χωρίς όμως να καταφέρει να τους αλλάξει γνώμη. Του ξεκαθάρισαν πως δε σκοπεύουν να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς τους αν δε μπει στους λογαριασμούς τους έστω και ένα μέρος του ποσού που τους οφείλεται. Έτσι η κατάσταση συνεχίζεται ως έχει -έχοντας ξεκινήσει από την Τετάρτη- αλλά οι διοικούντες δε μιλάνε με τους παίκτες για να λυθεί το πρόβλημα.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, και αν οι «κίτρινοι» δεν αλλάξουν γνώμη, η αποχή θα συνεχιστεί και μέσα στο σαββατοκύριακο. Σε μια τέτοια περίπτωση και εφόσον επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς τους τη Δευτέρα, θα πάνε στο ματς με το Περιστέρι στο «Α. Παπανδρέου» τη Μ. Τετάρτη με μόλις δύο προπονήσεις.

Επιμέλεια: Αννα Δοκμετζίογλου

Πηγή: novasports.gr