Να… σώσουν την χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου επιθυμούν το Σάββατο το απόγευμα (18.00) στην Πρέβεζα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Ο κάτοχος του περσινού τροπαίου και η πολυνίκης ομάδα του γυναικείου φιλέ μονομαχούν για την κατάκτηση της κούπας σε ένα παιχνίδι χωρίς προγνωστικά.

«Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον περσινό τίτλο και θα παίξουμε για αυτό» έλεγε η αρχηγός του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή στην σημερινή συνέντευξη τύπου την ίδια ώρα που η αντίπαλός της και αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά έλεγε ότι «πάντα υπάρχει άγχος, αλλά οφείλεις να το προσπεράσεις και να σου βγει θετικά».

Που θα κριθεί ο τελικός; «Στις λεπτομέρειες, στο σέρβις, στην υποδοχή, στα λάθη, καθώς και στον ψυχισμό, το πάθος και τη θέληση για τη νίκη» σχολίασε ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» Τέλης Σωτήρχος με τον ομόλογό του στον Παναθηναϊκό Σπύρο Χουντουμάδη να συμφωνεί: «Το σέρβις και η υποδοχή κρατάνε μια ομάδα μέσα στο παιχνίδι. Η ψυχή βέβαια παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο». Η Ειρήνη Μουλά θα είναι Α’ διαιτητής του τελικού με Β’ διαιτητή την Ελένη Δανιηλίδου.

Επιμέλεια: Παντελής Λώλης

Πηγή: novasports.gr