“Πολύ αργά. Το δωμάτιό μου έχει γεμίσει καπνό. Έβαλα άλλη μία φωτογραφία. Αν και πεθαίνω, θέλω το facebook. Πρέπει να είναι δηλητήριο facebook. χαχα” είναι τα τελευταία της λόγια …

Μια νεαρή γυναίκα από την Ταϊβάν έδωσε τέλος στην ζωή της επειδή ο φίλος της την αγνόησε και δεν πήγε να την δει για τα γενέθλιά της. Το λυπηρό αυτό γεγονός η γυναίκα το μοιράστηκε έως την τελευταία της πνοή με τους φίλους της στο facebook καθώς ανέβαζε φωτογραφίες της αλλά και σχόλια για την κατάστασή της.

Όταν εκμυστηρεύτηκε στους διαδικτυακούς της φίλους τι πρόκειται να κάνει, αυτοί δεν κάλεσαν την αστυνομία αλλά προσπάθησαν να την μεταπείσουν. Αυτή τους εξηγούσε πως ένιωθε και τι ακριβώς συνέβαινε στο μοιραίο δωμάτιο.

το θρίλερ συνεχίστηκε για περισσότερο από μία ώρα και η lin (η άτυχη γυναίκα) συνεχώς ενημέρωνε το προφίλ της ανεβάζοντας μάλιστα και ανατριχιαστικές φωτογραφίες. Λίγο πριν πεθάνει από ασφυξία καθώς το δωμάτιο είχε γεμίσει από αναθυμιάσεις έγραψε:

“Πολύ αργά. Το δωμάτιό μου έχει γεμίσει καπνό. Έβαλα άλλη μία φωτογραφία. Αν και πεθαίνω, θέλω το facebook. Πρέπει να είναι facebook δηλητήριο. χαχα”