Βέροια-Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0

Την τρίτη διαδοχική νίκη της πέτυχε η Βέροια, η οποία επικράτησε εντός έδρας 3-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και την υποχρέωσε στην τρίτη συνεχόμενη ήττα της. Η «βασίλισσα του Βορρά» διατηρήθηκε στην προνομιούχο δεύτερη θέση της κατάταξης αυξάνοντας, μάλιστα, τη διαφορά της από τους διώκτες της. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν επέτρεψε στο συγκρότημα της Πέλλας να την απειλήσει σε κανένα σημείο της συνάντησης.

”Βέροια-Αναγέννηση

Η Βέροια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και επιχείρησε να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Η υπεροχή της καρποφόρησε, τελικά, στο 20′ όταν ο Κάντι συνδυάστηκε με τον Ολαϊτάν και ο τελευταίος με σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ Αποστόλου.

Οι Ημαθιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 34′ είχαν δοκάρι σε σουτ του Καλογέρη. Όμως, πέντε λεπτά αργότερα ο Κάντι κέρδισε πέναλτι και μαζί και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χατζόγλου, ο οποίος άφησε με δέκα παίκτες την Αναγέννηση. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 69′ όταν ο Γεωργιάδης εκτέλεσε φάουλ και ο Μπαργκάν με κεφαλιά παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Αποστόλου.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Μπαργκάν, Λανγκλέ, Ντιέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Δημήτρης Τομπάζης): Αποστόλου, Χατζόγλου, Σερέτης, Γιόνδης, Ντατίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Θ. Παπαδόπουλος. Μπέκα, Στεφανίδης.

Πηγή: novasports.gr