Ο Φάισαλ μπιν Αμπτουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπτουλαζίζ Αλ Σαούντ εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος σε μήνυμά του μέσω Skype, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα protothema.gr.

Την διαμεσολάβηση και αυτή τη φορά έκανε ο Βλάσης Τσάκας. Ο νέος πρίγκηπας Αλ Σαούντ φέρεται να ασχολείται με τις επενδύσεις στον αθλητικό τομέα -έχει, μάλιστα, αναλάβει την προεδρία της ομάδας Αλ Ρίαντ – και με το real estate. Στη διάρκειας δέκα λεπτών συνέντευξη του, υποστηρίζει ότι η μεταβίβαση μετοχών θα γίνει στα μέσα Απριλίου.

Λέει ότι σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα και ότι έχει ήδη καταθέσει ένα bank commitment των 15 εκατ. ευρώ, όπως έχει ζητήσει η πλευρά Βαρδινογιάννη. Ισχυρίζεται ότι οι δικηγόροι του είναι σε επαφή με εκείνους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και δηλώνει σίγουρος ότι θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από το οικονομικό αδιέξοδο.

Αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει το Μάιο σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ εξήγησε ότι η άφιξή του στην Αθήνα θα γίνει στα μέσα Απριλίου – μπορεί και λίγο μετά το Πάσχα – λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. ..

Πηγή: novasports.gr