Στροφή στα… δεξιά έκανε ο γνωστός στην περιοχή της Αλεξάνδρειας αγροτοσυνδικαλιστής και πρώην δημοτικός σύμβουλος Μελίκης (εκλεγμένος με παράταξη που είχε την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ) Νίκος Λιολιόπουλος, εντασσόμενος στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη και μάλιστα συμμετέχοντας και στο ψηφοδέλτιο της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” για τις επικείμενες εθνικές εκλογές.   

Ο Νίκος Λιολιόπουλος είχε από νωρίς εκφράσει την αντίθεσή του στην ασκούμενη πολιτική της Κυβέρνησης Παπανδρέου και αισθάνθηκε να αποξενώνεται με την εφαρμογή της ιδεολογίας που κάποτε πίστευε. Προφανώς, με την ένταξή του στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη να βρήκε τον πολιτικό χώρο που τον εκφράζει.
Όπως και να έχει, η παρουσία του Νίκου Λιολιόπουλο στο ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΣΥ. θεωρείται μία από τις καλύτερες επιλογές, καθώς ο αγρότης από τη Μελίκη πολιτευτής γνωρίζει από πρώτο χέρι τι θα πει ιδρώτας.
Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον προσωπικό του αγώνα, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι με την συγκεκριμένη πολιτική του επιλογή…
Νίκος Βουδούρης
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα