Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη χθες (29/3/2012) στο μάντσεστερ, όπου μία γυναίκα έχασε τη ζωή της. Αν και τα αίτια δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την αστυνομία οι ενδείξεις δείχνουν ότι πατήθηκε από μία νταλίκα. Η αστυνομία ερευνά αν η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν τη χτύπησε η νταλίκα ή ο θάνατός της προήλθε από το χτύπημα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό της νταλίκας ο οποίος δεν είχε καταλάβει τίποτα για το συμβάν και τον οποίο άφησε αργότερα χωρίς την κατηγορία του φόνου. Η έρευνα συνεχίζεται για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Πέρα από το θάνατο της άτυχης γυναίκας, αυτό που αναστάτωσε πολύ κόσμο είναι ότι διάφοροι περαστικοί φωτογράφιζαν το πτώμα της γυναίκας ή/και το κινηματογραφούσαν με το κινητό τους τηλέφωνο. Κάποιοι μάλιστα ανέβασαν και φωτογραφίες του πτώματος στο twitter και έτσι οι φωτογραφίες δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: “Είναι αποκρουστικό! δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Κάποιοι οικοδόμοι που βρίσκονταν δίπλα, το κινηματογραφούσαν με το κινητό τους!”

Είναι πραγματικά αρρωστημένο σε τέτοιες καταστάσεις να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι τραβούν φωτογραφίες πτωμάτων και έπειτα να τα ανεβάζουν στο διαδίκτυο.