Ο Σωτήρης Νίνης δήλωσε ότι οι παικτες του Παναθηναϊκού θα κάνουν το παν για να παίξει ο Παναθηναϊκός στο Champions League της επόμενης περιόδου.«Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Πάμε για τη 2η θέση, να αγωνιστούμε στα play off και να κατακτήσουμε το εισιτήριο για τη συμμετοχή μας στο Champions League.

Κάνουμε υπομονή από το ξεκίνημα της σεζόν και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να παίζουμε» είπε ο διεθνής μέσος στην “Πράσινη”.Ο Νίνης χαρακτήρισε τη νίκη επί του ΟΦΗ «πολύ σημαντική. Πρώτα από όλα για την ψυχολογία μας. Προερχόμασταν από τρεις πολύ κακούς αγώνες και από συνθήκες που ήταν δύσκολες για όλους μας. Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό, για εμάς τους ίδιους αλλά και για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια. Να κατακτήσουμε τον τελευταίο στόχο που μας έχει μείνει. Πλέον είμαστε μόνο εμείς. Οι ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει κανένας άλλος. Μετά τα τελευταία γεγονότα έχουμε απομείνει μόνοι μας. Εμείς και ο προπονητής» τόνισε.

Αναφερόμενος στον εαυτό του είπε: «Η επιστροφή μου στην αρχική ενδεκάδα συνδυάστηκε με ένα καλό αποτέλεσμα και μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μου ύστερα από πολύ καιρό. Ήταν πολύ δύσκολος ο καιρός που έλειψα. Γύρω στους 6,5 μήνες. Χωρίς τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων δεν θα μπορούσα να ήμουν σήμερα ξανά καλά και πραγματικά τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Με έκαναν να επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός».Και κατέληξε: «Νιώθω πολύ καλά εδώ και καιρό. Δεν φοβήθηκα ούτε μια στιγμή. Κόντρα στον ΟΦΗ δέχθηκα κάποια σκληρά μαρκαρίσματα. Όπως μου είπαν οι συμπαίκτες μου το ένα εξ αυτών θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν κόκκινη κάρτα. Αν δεν φορούσα την επικαλαμίδα μου ίσως και να μου είχε σπάσει το πόδι. Θέλω να πω στους διαιτητές ότι οφείλουν να προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μόνο τι γίνεται σε ένα αγώνα. Η υγεία είναι πάνω από όλα».

Πηγή: novasports.gr