Για τη Ρωσία θα αναχωρήσει η Εθνική γυναικών, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά του Κίρισι. Η εν Ελλάδι προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ολοκληρώθηκε με μια τελευταία προπόνηση τη Δευτέρα, με τον Γιώργο Μορφέση να ανακοινώνει την αποστολή για τη ρωσική πόλη.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί τους τις: Έλενα Κούβδου, Ελένη Γούλα (τερματοφύλακες), Άντι Μελιδόνη, Ηλέκτρα Ψούνη, Χριστίνα Τσουκαλά (αμυντικοί), Κική Λιόση, Αντιγόνη Ρουμπέση, Σταυρούλα Αντωνάκου, Αγγελική Γερόλυμου, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη (περιφερειακοί), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Γιούλη Λαρά, Άλκηστη Μπενέκου (φουνταριστοί).Στην αποστολή θα ταξιδέψουν επίσης οι Σάκης Κεχαγιάς, βοηθός του Γιώργου Μορφέση και η φυσικοθεραπευτής, Έφη Βούλγαρη, όπως επίσης και ο μάνατζερ της Εθνικής, Αντώνης Αρώνης.

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για την ελληνική ομάδα, εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης. Το προολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 22 Απριλίου.Το πρόγραμμα των αγώνων στο τουρνουά του Κίρισι:

Τετάρτη, 28 Μαρτίου

Ολλανδία – Κίνα

(17.00)Ελλάδα – ΗΠΑ

Ρωσία – Ισπανία

Πέμπτη, 29 Μαρτίου

ΗΠΑ – Ισπανία

(17.00)Κίνα – Ελλάδα

Ρωσία – Ολλανδία

Παρασκευή, 30 Μαρτίου

Ολλανδία – ΗΠΑ

(16.00)Ισπανία – Ελλάδα

Κίνα – Ρωσία

Σάββατο, 31 Μαρτίου

Ισπανία – Ολλανδία

ΗΠΑ – Κίνα

(13.00)Ελλάδα – Ρωσία

Κυριακή, 1 Απριλίου

(09.00)Ολλανδία – Ελλάδα

Κίνα – Ισπανία

Ρωσία – ΗΠΑ

Επιμέλεια: Θωμάς Ναλμπάντης

Πηγή: novasports.gr