Τους έκοψε τον βήχα! Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με τον πλέον εμφατικό τρόπο, διασύροντας εκτός έδρας την Κέρκυρα με το εντυπωσιακό 4-0! Highlight της βραδιάς το γκολ του Πάμπλο Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πολύ όμορφο και το δεύτερο τέρμα των Θεσσαλονικιών με το μονοκόμματο σουτ του Αθανασιάδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λάζαρ «όπλισε» και με δύο προσωπικά του γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση!

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Μπόλονι επέστρεψε στην 4η θέση, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να… χαροπαλεύουν στη ζώνη του υποβιβασμού!

Το ματς

Με κακό ρυθμό και χωρίς φάσεις πέρασε το πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης. Η Κέρκυρα είχε την κατοχή, με τον ΠΑΟΚ, από την άλλη, να μην μπορεί να αναπτυχθεί. Όμως στο 15’, ο Γκαρσία έβαλε υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ της σεζόν, ύστερα από την απευθείας εκτέλεση κόρνερ με την οποία άνοιξε το σκορ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας σποραδικά την εστία του Γκαλίνοβιτς.

Μισή ώρα έκαναν οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν υποψία φάσης, αλλά ο Χαλκιάς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα. Όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα που είχαν, αλλά ο Κλάους –στο δεύτερο των καθυστερήσεων- τους… διέψευσε, κάνοντας το 2-0. Η Κέρκυρα ήταν δύσκολο να βρει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, καθώς προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές.

Σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο. Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος αποβλήθηκε από τον πάγκο λόγω επεισοδίου στη φυσούνα, έψαχναν και τρίτο γκολ, αφού η Κέρκυρα δεν μπορούσε να προσεγγίσει την περιοχή του Χαλκιά.

Αυτό ήρθε στο 54’ με τον Λάζαρ, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του. Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό, απειλώντας όποτε ήθελε την εστία του Γκαλίνοβιτς, με την Κέρκυρα από την άλλη να μην έχει αντιδράσει. Έτσι, ο χρόνος κυλούσε και η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση, με την οποία βρίσκεται μόνη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Πηγή: sday.gr