Η Αρσεναλ δεν δείχνει καμία διάθεση να θέση σε αμφιβολία την κατάληψη της τρίτης θέσης της Πρέμιερ Λιγκ. Νίκησε με περίπατο 3-0 την Αστον Βίλα. Ηττα σοκ για την παντελώς αδιάφορη και άνευρη Λίβερπουλ και μάλιστα στο «Ανφιλντ» από τη Γουίγκαν. Συναισθηματική φόρτιση στο «Ρίμποκ».Βασικός ο Κυργιάκος. Κόκκινη ο Σισέ.

Η Μπόλτον υποδέχθηκε την Μπλάκμπερν, τη νίκησε 2-1 και πλέον βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά άπαντες στο γήπεδο απέδειξαν ότι είχαν το μυαλό τους στον Φαμπρίς Μουάμπα που δίνει μια μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.Η Σάντερλαντ δεν είναι. Λίβερπουλ και δεν λυπήθηκε την ΚΠΡ. Εχοντας στη βασική της ενδεκάδα το Σωτήρη Κυριάκο νίκησε 3-1 την ομάδα του Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Γάλλο επιθετικό να παίρνει και πάλι την άγουσα για τα αποδυτήρια αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

Η Σουόνσι φάνηκε να ξεμένει από. διάθεση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την Εβερτον μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ενώ η Γουλβς γνώρισε μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από την αδιάφορη βαθμολογικά Νόριτς και πλέον τρέχει και δεν φτάνει.

Τα αποτελέσματα

Τσέλσι-Τότεναμ 0-0

Αρσεναλ-Αστον Βίλα 3-0
(16ο Γκιμπς, 25οΓουόλκοτ, +90ο Αρτέτα)

Μπόλτον-Μπλάκμπερν 2-1
(28ο, 35ο Γουϊτερ – 56ο Νζόνζι)

Λίβερπουλ-Γουϊγκαν 1-2
(47ο Σουάρες – 30οπεν. Μαλόνι, 63ο Κάλντγουελ)

Νόριτς-Γουλβς 2-1
(26ο,45οπεν. Χολτ – 25ο Τζάρβις)

Σάντερλαντ-ΚΠΡ 3-1
(41ο Μπέντνερ, 70ο ΜακΚλιν, 76ο Σεσενιόν – 79ο Ταϊβό)

Σουόνσι-Εβερτον 0-2
(59ο Μπέινς, 76ο Γέλαβιτς)

Πηγή: novasports.gr