Ο ινδός Ζίονα Χάνα έχει 39 συζύγους, 94 παιδιά και 33 εγγόνια, πολύ πιθανόν να προστεθούν ακόμα μερικά καθώς είναι μόλις 67 ετών. Το θέμα φιλοξενεί η γερμανική Süddeutsche Zeitung προσθέτοντας ότι πρόκειται για τον πνευματικό ηγέτη μιας χριστιανικής αίρεσης στην ανατολική Ινδία. Συχνά, αναφέρει ο Χάνα στην εφημερίδα, δεν ήταν αγάπη ο λόγος του παντρευόταν αλλά αίσθημα ευθύνης απέναντι στις γυναίκες που του ζητούσαν το χέρι για να ‘χουν ένα πιάτο φαΐ και ένα σπίτι.

Τον άρτο το επιούσιο κερδίζει ο Χάνα από τα καταστήματα επίπλων που διατηρεί και τις φυτείες από μπανάνες. Που και που δέχεται δωρεές και οι μεγαλύτεροι γιοι του έχουν ήδη ξεκινήσει και αυτοί να βγάζουν τα δικά τους χρήματα

Κάθε μέρα η οικογένεια καταναλώνει βραδινό που αποτελείται από τουλάχιστον 30 κοτόπουλα, 65 κιλά πατάτες και 110 κιλά ρύζι. Ζουν σε πολυκατοικία τρωνε πάντα χωρισμένοι στους τέσσερις ορόφους και ανάλογα με την ηλικία τους.

Υπάρχουν 10 μπάνια τουαλέτες τα οποία χρησιμοποιούνται σε προκαθορισμένες ώρες.

Ο Χάνα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις αρχές στην περιοχή που ζει, αν και απαγορεύεται η πολυγαμία. Που και που περνάει από το σπίτι κάποιος κοινωνικός λειτουργός για να ενημερώσει για το σεξ και τους τρόπους προφύλαξης.

Πάντως ο Χάνα επιμένει ακόμα και σήμερα ότι «αν χτυπήσει την πόρτα μου μια νέα γυναίκα, σίγουρα δεν θα την απομακρύνω».

Πηγή : skai.gr