Φώτο Αρχείου

Ένα κοριτσάκι ηλικίας έξι ετών πρόκειται να συμμετάσχει στο διαγωνισμό ορθογραφίας Scripps-Howard National Spelling Bee αφού στέφθηκε 34ηη σε παρόμοιο διαγωνισμό την περασμένη Παρασκευή.

”Φώτο

Η Lori Anne Madison από το Woodbridge της Virginia, κέρδισε 21 από τους καλύτερους συνδιαγωνιζόμενούς της επιπέδου Δημοτικού και Γυμνασίου στην Πολιτεία Prince William. Όπως δήλωσε η ίδια « Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου με λέξεις .. αλλά αισθάνομαι πολύ όμορφα! Είχα πολύ αυτοπεποίθηση, διότι διαγωνίστηκα και στο παρελθόν με παιδιά μεγαλύτερα από μένα. Δεν τους κρίνω από την ηλικία, αλλά από τον χαρακτήρα!».

Η Lori, που δεν πηγαίνει σε σχολείο αλλά εκπαιδεύεται στο σπίτι, πρόκειται να ταξιδέψει με τη συνοδεία των γονέων της στην Ουάσινγκτον για τον διαγωνισμό ορθογραφίας Scripps Howard National Spelling Bee που διοργανώνεται από τις 29 Μάιου ως τη 1 Ιουνίου. Τέλος, Lori δηλώνει ότι τη βοηθάει πολύ η καλή της μνήμη, αλλά κι οι γονείς της, οι οποίοι της αναθέτουν, για ορθογραφία, δύσκολες λέξεις.