Την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος επιθυμεί ο Σεμπαστιάν Φέτελ, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull υπογράμμισε πως έχει την ίδια επιθυμία για την κατάκτηση της κορυφής, όπως και στις προηγούμενες σεζόν, που κατέκτησε τον τίτλο.

Ο Φέτελ τόνισε αρχικά: «Ο στόχος μου πάντα είναι να κερδίζω τον Παγκόσμιο τίτλο και μετά το πρώτο πρωτάθλημα η ανακούφιση ήταν μεγάλη, δεδομένου ότι με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεις ότι μπορείς να το κάνεις και επίσης δεν μπορεί να στο πάρει κανείς. Ποτέ δεν αναρωτήθηκα αν μπορώ να το ξανακάνω. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, ακόμη έχω πολλά κίνητρα και συνεχίζω να εκνευρίζομαι αν κάποιος με κερδίσει, κάτι που είναι καλό».

Στην συνέχεια, ο 24χρονος Γερμανός υπογράμμισε: «Θα ήταν τελείως ανώριμο αν πίστευα πως ποτέ δεν θα πάει κάτι στραβά. Από αυτά που έχω δει, μπορώ να γνωρίζω πως δεν γίνεται τα πράγματα να εξελίσσονται πάντα όπως θέλεις. Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαμε πρόβλημα και σίγουρα πέρυσι είχαμε μια εκπληκτική σεζόν. Είχαμε αγώνες που θα μπορούσαμε να τα πηγαίναμε καλύτερα, αλλά και αγώνες που όντως ήμασταν καλύτεροι, έτσι είναι η ζωή».

Πηγή: novasports.gr