Ατρόμητος-Δόξα Δράμας 2-0

Ακόμη μία νίκη, την τέταρτη σερί στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες νίκησαν 2-0 τη Δόξα Δράμας και προσπέρασαν την ΑΕΚ στην 4η θέση! Πρωταγωνιστές σε ακόμη ένα παιχνίδι της ομάδας τους, οι Μπρίτο και Μήτρογλου, οι οποίοι σημείωσαν από ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και «κλείδωσαν» το πολύτιμο τρίποντο!

”Ατρόμητος-Δόξα

Σε πολύ δύσκολη θέση παρέμειναν οι Δραμινοί, που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και κινδυνεύουν να δουν την «ψαλίδα» των επτά βαθμών από τη σωτηρία να μεγαλώνει!

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ήταν… ανάμεικτό. Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά για να πιέσει και προσπάθησε να το κάνει από την αρχή. Οι Περιστεριώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Σέρεμετ. Όταν το έκαναν φρόντισε ο Δημούτσος να την σπαταλήσει.

Από την άλλη πλευρά η Δόξα μπήκε με την διάθεση να κρατήσει το μηδέν και τα κατάφερε, μάλλον εύκολα. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να χτυπήσει και στην κόντρα, καθώς ο Ατρόμητος προσπαθούσε να επιτεθεί μαζικά. Σε κενούς χώρους που βρέθηκαν ο Ουέλινγκτον θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να είναι πιο επιθετικός και να γίνεται ακόμα περισσότερο με την είσοδο των Καραγκούνη και Επστάιν στις θέσεις των Γιαννούλη και Ζουέλα. Λίγο αργότερα η υπεροχή καρποφόρησε καθώς ήρθε το γκολ από τον Μπρίτο με κεφαλιά. Αυτό «ξεκλείδωσε» την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων συνεχίστηκε όταν ο Μήτρογλου, πήρε την μπάλα από το κέντρο έφυγε στην αντίπαλη περιοχή, την κράτησε παρά την πίεση και πλάσαρε κάνοντας το 2-0 και δίνοντας προβάδισμα στον Ατρόμητο με δύο τέρματα.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του Παπαπέτρου βρήκε τον Ατρόμητο να σκαρφαλώνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και πλέον, περιμένει ένα «δώρο» από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να παραμείνει εκεί. Από την άλλη πλευρά η Δόξα παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης (59’ Επστάιν), Νάστος, Τόμας, Τάτος, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (77’ Μπάλλας), Μήτρογλου, Ζουέλα (59’ Καραγκούνης)

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γελαδάρης (37’ Αγτζίδης), Βέρτζος (51’ Σικαλιάς), Ρούτσης, Λίμα, Μπριλλάκης, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι (71’ Καπέλ), Ουέλινγκτον, Κυβελίδης

Πηγή: sday.gr