Ανακοίνωση που παίρνει μορφή… ξεσπάσματος εξέδωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, απαντώντας προς πάσα κατεύθυνση για τις κατηγορίες περί κακών χειρισμών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! «Δεν θα δεχθώ την παραμικρή μομφή σε ότι αφορά την εντιμότητα με την οποία άσκησα διοίκηση-διαχείριση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα όρια της υπομονής μου έχουν εξαντληθεί από καιρό», προειδοποιεί και εμφανίζεται έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση αν αυτό καταστεί αναγκαίο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ζαγοράκης:

«Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνω ότι ο δρόμος της σιωπής που επέλεξα προκειμένου να διαφυλάξω την συσπείρωση και την ενότητα της ομάδας εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Ενημερώνω λοιπόν όλους όσοι φρόντισαν -με αφετηρία την πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- να δημιουργήσουν σκιές αναφορικά με τη διοικητική παρουσία μου στην ομάδα ότι, η αλήθεια για τα οικονομικά της ΠΑΕ είναι αποτυπωμένη στους επίσημους ισολογισμούς της εταιρίας και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης.

Είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω το όνομα που επί σειρά ετών κόπιασα για να δημιουργήσω μέσα στα γήπεδα. Παράλληλα είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω και την 5ετή «κατάθεση ψυχής» στα γραφεία της Τούμπας.

Πρόθεσή μου είναι να μην βρεθώ ποτέ στη δυσάρεστη θέση να περιγράψω την στρατηγική που ακολουθείται για να απαξιωθεί το έργο που προσφέραμε με τους συνεργάτες μου από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2012.

Δέχομαι κάθε καλόπιστη κριτική αλλά επ’ ουδενί (έχω άλλωστε παραδεχθεί δημοσίως τα όποια λάθη μου) δεν θα δεχθώ την παραμικρή μομφή σε ότι αφορά την εντιμότητα με την οποία άσκησα διοίκηση-διαχείριση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα όρια της υπομονής μου έχουν εξαντληθεί από καιρό. Υπηρέτησα με πίστη και αφοσίωση τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και δεν προτίθεμαι να ανεχθώ από κανέναν να δίνει τροφή (εσκεμμένα ή αφελώς) για κακεντρεχή σχόλια.

Τέλος την απάντηση για την αξιοποίηση του ποσού των 320.000 ευρώ έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας».

Πηγή: sday.gr